eFootball PES 2020 FULL indir Tek Link Torrent

eFootball PES 2020 Free Download PC Oyun Direkt indir ve Torrent.



eFootball PES 2020 - Bu yılın kesin futbol oyununda benzersiz gerçekçilik ve otantikliği deneyimleyin: PES 2020. eFootball PES 2020 Bedava İndir


E3 En İyi Spor Oyunu' ödülünü kazanan eFootball PES 2020 ile en gerçekçi ve otantik futbol oyununu yaşayın! İspanyol futbolu FC Barcelona, ​​global devler Manchester United, Alman şampiyonlar FC Bayern München ve İtalyan şampiyonlar Juventus'un yer aldığı dünya futbolundaki en büyük takımlarla oynayın. 

Yeni özellikler: eFootball PES 2020 Torrent İndirme Anahtar Fetures: PES Legend Oyuncu Ronaldinho 2019 Lionel Messi 10 maç kredisi Premium Agent (3 Oyuncu) x 30 hafta 3 Oyuncu Sözleşme Yenileme Biletleri x 30 hafta FCB x Nike x 10R işbirliği takımı (oyun içi) Ronaldinho 2019 - 10 maç kredisi Lionel Messi - 10 maç kredisi Premium Agent (3 Oyuncu) x 10 hafta 3 Oyuncu Sözleşme Yenileme Biletleri x 10 hafta GAMEPLAY: Yeni dinamik top sürme becerileri, yeni ilk dokunuş teknikleri ve ince ayarlı top fiziği, hepsi orta saha oyuncusu Andrés Iniesta ile yakın istişare içinde gelişti. 
MATCHDAY: Bir taraf seçin ve bu yeni çevrimiçi rekabet modunda baskın olma mücadelesinde hem yeni başlayanlar hem de gazilerle güçlerinizi birleştirin. 
MASTER LEAGUE: Tamamen yenilenen bir ML deneyimi bekliyor - yeni etkileşimli bir diyalog sistemi, elden geçirilmiş bir menü tasarımı ve geliştirilmiş veri entegrasyonu ile gerçekleştirilen daha gerçekçi bir transfer pazarı.



Yorum Gönder

1 Yorumlar